تاریخ : شنبه, ۲۹ دی , ۱۴۰۳ 19 رجب 1446 Saturday, 18 January , 2025
9
رد صلاحیت 64 درصدی در خوزستان/

آمار رسمی تایید صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس حوزه ایذه و باغملک + جزئیات

  • کد خبر : 44113
  • 27 دی 1394 - 3:02
آمار رسمی تایید صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس حوزه ایذه و باغملک + جزئیات

عصر ایذه: رییس ستاد انتخابات استان خوزستان اعلام کرد:از مجموع ۶۲۳نفر داوطلب شرکت در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در […]

عصر ایذه: رییس ستاد انتخابات استان خوزستان اعلام کرد:از مجموع ۶۲۳نفر داوطلب شرکت در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان خوزستان تعداد ۵۷۱نفر در هیات های اجرایی تایید شده بودند که از این تعداد ۲۲۲نفر در هیات مرکزی نظارت تایید صلاحیت شدند.
به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی عصر ایذه؛ مجموع ۶۰ نفر داوطلبان انتخابات مجلس حوزه ایذه و باغملک ۲۵ نفر تایید، ۱۶ نفر رد و ۱۹ نفر  در هیات نظارت مرکزی احراز صلاحیت نشده اند.
باوجود اینکه خبرنگار ما از صبح امروز در فرمانداری ایذه جهت دریافت آمار تایید صلاحیت ها تا ساعت پیش حضور داشت، متاسفانه هیچ گونه همکاری با وی نشد.
این در حالی است که بیشتر رسانه های محلی استان، (اهواز، مسجد سلیمان، شوشتر و …) صبح امروز طی مصاحبه ای آمار موثق و دقیق را از فرماندار حوزه انتخابیه دریافت و منتشر کردند، اما همچنان آسمان ایذه با سایر شهرهای استان متفاوت است.
گفتنی است ماه گذشته هنگام نام نویسی داوطلبان نیز هیچگونه همکاری صورت نگرفت درحالی که بعضی از سایت ها گزارش لحظه به لحظه همراه با تصاویر را از فرمانداری حوزه های انتخابیه مخابره می کردند.
این موضوع در حالی اتفاق می افتد که در برخی از کانال های تلگرام که چند وقتی است با محوریت انتخابات تشکیل شده اند، اخبار لحظه به لحظه ای از زمان ثبت نام تا هم اکنون منتشر می شود که بعضاً برخی از این اخبار نیز رنگ و بوی واقعیت به خود می گیرد.
حال سوال اینجاست، این اطلاعات را از چه مجرایی به دستشان میرسد که حتی خبرگزاری های رسمی نیز از آنها بی اطلاع هستند ؟
گزیده‌ای از این اخبار را در ادامه مشاهده می‌کنید

به گزارش آسماری , مهندس علیرضا گوروئی فرماندار مسجدسلیمان از رد صلاحیت تعداد ۸ کاندیدا ,عدم احراز صلاحیت  ۱۶ کاندیدا و تأیید صلاحیت ۱۲ کاندیدای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی  از حوزه  انتخابیه مسجدسلیمان، هفتکل، لالی و اندیکا خبر داد .

فرماندار اهواز گفت: صلاحیت ۱۱۱ نفر از داوطلبان انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه اهواز، باوی، حمیدیه و کارون، در هیات نظارت رد و یا احراز نشد.

 

اسماعیل ارزانی بیرگانی فرماندار اهواز در خصوص آمار احراز صلاحیت نامزد های انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ۶۹ نفر از داوطلبان شرکت در انتخابات دهمین دور مجلس شورای اسلامی در این حوزه انتخابیه تایید صلاحیت شده اند.

 

 

فرماندار شوشتر گفت: شمار رد و تایید صلاحیت ها مشخص شده است و تعدادی نیز عدم احراز صلاحیت شده اند.

به گزارش شوشتر روز حیدر نجفی در این خصوص اظهار داشت: از۳۳نفر ثبت نام کننده کاندیدای شهرستان های شوشتر و گتوند تعداد ١۵نفر تایید صلاحیت شده اند.

 

وی درباره شمار کاندیدای عدم احراز شده انتخابات مجلس شورای اسلامی این حوزه انتخابیه افزود:در این حوزه انتخابیه ٩نفر عدم احراز صلاحیت شده اند.

 

متن این اطلاعیه که اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان آن را منتشر کرده، به شرح ذیل است: به اطلاع آن دسته از داوطلبان محترم نمایندگی دهمین دوره مجلس شورای اسلامی که بر اساس رأی هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات، صلاحیت آنان احراز نگردیده می‌رساند:

بر اساس ماده ۵۲ قانون انتخابات وماده ۳۴ آئین‌نامه اجرایی آن، در صورت تمایل می‌توانند طی روزهای یکشنبه ۱۳۹۴/۱۰/۲۷ الی سه‌شنبه ۱۳۹۴/۱۰/۲۹ از ساعت ۸ الی ۱۶ در تهران به ورزشگاه تختی واقع در بزرگراه بسیج بلوار هجرت و در مراکز استان‌ها به محل‌های تعیین‌شده از سوی دفاتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان مراجعه و پس از تکمیل فرم شکایت، رسید دریافت نمایند.

انتهای پیام/*

لینک کوتاه : http://www.asreizeh.com/?p=44113

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 15در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱۵
  1. خسته نباشید عزیزان عصر ایذه آقای فرماندار از دیگر فرمانداران شهرهای دیگر یاد بگیر . اگه می خوای کلاس برات بزاریم یه چیزی یاد بگیری هم برا خودت خوبه هم برا کارمندات . رویای دست نیافتنی همه ی مسئولین شهر ایذه با خبر نگاران زحمت کش 

  2. باید دید چرا فرماندار با خبرنگار شهر خود همکاری نکرده.. خبرنگار عضوی از مردم این شهر محسوب میشه.. و هرنوع برخوردی با او یعنی برخورد با مردم! مشکل از مردم است یا از مسئولین؟؟!

  3. جای تاسف داره امثال شما که خودتون رو خبرنگار می نامید دیروز خبر مبنی بر رد صلاحیت نماینده فعلی شهرستان را پخش کردید در حالی که تایید شده بود

    • دوست عزیز

      منبع آن خبر (خبرگزاری فارس) بوده است، که پس از ساعاتی نام آن نماینده محترم را حذف کرد، ما هم بلافاصله اصلاح کردیم، این خبر هنوز هم در سایت های دیگر وجود دارد و می توانید مشاهده کنید.

    • برو بابا فقط دنبال یه آتو میگردین!!!!!!!!!!معلوم نیست مشکلتون چیه…..

  4.  سلام خسته نباشید لطفا اسامی کسانی که رد صلاحیت شدند را ذکر کنید.

  5. منم خبر رد صلاحیت رو در خبرگزاری فارس دیدم و عصر ایذه این خبر رو با منبع در سایت قرار داد و مشکلی نداره خسته نباشید بچه های عزیز عصر ایذه همینطور ادامه بدید من هر شب Alexa رو چک میکنم بعدسر میزنم به سایتتون پیشر فتتون عالیه

  6. به نظر من ایذه با روند طایفه گری نماینده نداشته باشه بهتره.موتور بگیری میگن کدوم طایفه ای،خلاف میکنی میگن کدوم طایفه ای،دنبال کاری میگن کدوم طایفه ای،هر چیزی تو شهر لازمت باشه با ذکر نام طایفه جواب میدن آخه جمع کنید ای عقاید خرافاتی رو 

  7. لطف کنیداسامی تاییدشدگان ذکرکنید

  8. فقط فقط دکترا سیاسی لایق مجلس؟بنا ب فرمایشات امام خمینی ره

  9. دروغگو دشمن خداست

  10. کسی نظر تو رو نخواست که ایذه نماینده میخواد یا نه هرکسی گفت نظر بده بعد حرف بزن 

  11. همه مردم منتظر تایید صلاحیت سید عباس هستندو از طایفه گری خسته شده اند 

  12. خداروشکر امسال سابقه کاندیدها میتونه ملاک خوبی واسه رای دادن باشه ؛ حالا ریش و قیچی دست مردم ایذس هر گلی زدین به سر خودتون زدین پس فردا نگید چرا وضع شهر فلانه و بیساره که از ماست که بر ماست…بهترین باشید

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.