آیین رونمایی از کتاب «ققنوس بی خاکستر» رمانی از زندگی «سردار شهید جهانگیر مرادی» به قلم فریده انصاری زاده عصر امروز در تالار سیمرغ ارشاد اسلامی ایذه برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی عصر ایذه ؛ در این برنامه که به مشارکت خانواده شهید مرادی و در میان جمع کثیری از مشتاقان فرهنگ و ادب ، همرزان شهید و در کنار مسئولین شهرستان برپا شده بود از این اثر رونمایی و به محضر دید علاقمندانشان رسید.
نویسنده این کتاب در گفتگو با خبرنگار عصر ایذه با بیان اینکه هدفم از تالیف قنوس بی خاکستر جز ادای دین به شهدا چیز دیگری نبود، گفت: این کتاب را در مدت یک سال نوشته و به چاپ رساندم.
فریده انصاری زاده درخصوص علت انتخاب این موضوع بیان کرد: نیمه دوم سال ۹۳ خیلی اتفاقی عکس سردار شهید مرادی را بر روی یک میله آهنی دیدم و از همان روز تصمیم گرفتم که یک اثر ماندگار از این شهید بزرگوار به رشته تحریر در آورم.
وی درباره علت نامگذاری ققنوس بی خاکستر گفت: ققنوس پس از مرگش از خاکسترش ققنوس دیگری را برای نسلش به یادگار میگذارد، اما شهید جهانگیر مرادی همچون ققنوسی بود که اگرچه جانش را فدا کرد اما خاکسترش را هم با خود به ملکوت برد، مرگ نابهنگام فرزند جهانگیر خاکستر از دست رفته این ققنوس بود.
انصاری در ادامه در بندی عنوان کتاب را اینگونه تعریف کرد: نشان سرخ تورا از نسیم پرسیدم، سکوت کرد و در آغوش ارغوان گم شد. عاشق که باشی از هیچ نمیترسی، عاشق که باشی با آغوش باز به استقبال خطر میروی، عاشق که باشی هیچوقت تشنه و گرسنه نخواهی بود و یا اصلاً حس نمیکنی، عاشق که باشی آتش عشق را در آغوش میگیری و..بیرون می آیی، عاشق که باشی رملهای بیابان برایت پرنیان میشود و تو هر آوازی را ندای عشق میدانی، عاشق بود که رفت ؛ در دل آتش پا نهاد ، بدون کفش و گفت: برایم گلستان است این خارزار جنگ!
نویسنده کتاب ققنوس بی خاکستر در انتها باتشکر از همهی کسانی که او را در تهیه این اثر حمایت و کمک کردند، خاطر نشان کرد: هر کسی با هر توانایی که دارد باید در حفظ آثار و یاد شهدا کوشا باشد.
انتهای پیام/*
درود بر شما بانوی فرهیخته