عصر ایذه: هنوز بررسی صلاحیت داوطلبان مجلس شورای اسلامی به پایان نرسیده که بازار تبلیغات پیش از موعد در حوزه ایذه و باغملک داغ شده است.
به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی عصر ایذه، این روزها داوطلبان نمایندگی مجلس دهم در پی مناسب های مختلف می گردند تا درکنار بیان دو کلمه تبریک و تسلیت چهارکلمه ای هم از خود و برنامه هایشان بگویند.
* پیامک باران مناسبتی با چاشنی تبلیغ
پیامک های مناسبتی که از چند ماه پیش شروع شده و این روزها به علت تعدد داوطلبان به معضلی برای همشهریان تبدیل شده، چرا که برای هر مناسبت حجم زیادی پیامک از طرف داوطلبان مجلس دهم روی خطشان نمایان میشود.
هر چند نمیتوان به این مورد خرده گرفت و یا تخلف انتخاباتی محسوب کرد اما حجم بالای این پیامک ها کمی برای مردم آزار دهنده است.
* بازار داغ شب جمعه ها و مراسمات عزاداری
متاسفانه یکی از پرطرفدار ترین محافل تبلیغاتی داوطلبان؛ مراسمات عزاداری است، از مراسم تدفین گرفته تا شب جمعه ها که جدیداً به شب های سیاسی یا تبلیغاتی تغییر کاربری داده.
* حضور و فعالیت خودجوش در محافل های مختلف، از شهادت ها تا اعیاد و جشن های مختلف
در محرم امسال تعدادی از داوطلبان مجلس دهم بصورت خودجوش در تمامی برنامه ها و تکیه ها حضور فعال داشته و بعضاً کمک های مالی به تکیه ها و هیئت های عزاداری نیز می کردند و اخیراً نیز به بهانه جشن میلاد پیامبر(ص) و در برخی موارد در پوشش برخی از ادارات و سازمان ها جشن هایی در حومه شهرستان بخصوص در روستاهای اطراف ایذه برگزار شد که محتوای آن بیشتر به تبلیغات کاندیدی خاص می خورد تا برگزاری جشن و میلاد.
* فعالیت گسترده در شبکه های اجتماعی
این روزها داوطلبان مجلس تیم های شبکه مجازی تشکیل داده اند و در تمامی شبکه های اجتماعی ضمن تبلیغ گسترده، حضور مستمر دارند و حتی طرفداران گروه ها و داوطلبان مختلف با یکدیگر کری میخوانند تاجایی که به نمایندگی از طوایف مختلف بیانیه های پر از غلط های املایی منتشر میکنند و بعضاً بیشتر به تخریب دیگر نماینده ها در گروه های خود میپردازند تا اینکه بخواهند برنامه های نماینده مورد حمایت خود را منتشر کنند.
از انتشار رزومه های بالابلند که تایید و عدم تایید آن ها کاری بس دشوار است تا پیشنهاد های نجومی به مدیران صفحات پربازدید شبکه های اجتماعی مختلف “اینستاگرام و تلگرام” برای به خدمت گرفتن آن ها در فضای مجازی و ایجاد گروه ها و کانال های شماره گذاری شده در حمایت از کاندیدای مورد حمایت خود نیز بخشی از فعالیت های داوطلبان محترم در فضای مجازی است.
* سخن پایانی
در پایان شاید بعضی از موارد در قانون ذکر نشده باشد و یا به قول معروف راه های دَر رو زیادی برای تبلیغات انتخاباتی و جلب توجه نمودن وجود داشته باشد، ولی این نکته را هرگز نباید از یاد برد که استفاده ابزاری از هر مورد و یا مناسبتی برای اهدافی خاص، خارج از عرف اخلاقی و دینی ماست، خصوصاً در مواردی که ادارات و ارگان های دولتی نیز بانی این گونه مجالس باشند و به نوعی فکر کنند که مردم نیز همانند خودشان سر در برف فرو کرده اند، ولی در حقیقت این عزیزان دچار توهم شده و از همین الان به فضاهای ناسالم و نادرست انتخاباتی دامن میزنند.
ورود به مجلس شورایی که اساس آن اسلامی است، تدابیر و تبلیغات متناسب با خود را میطلبد، خصوصاً در زمانی که همه باید با بستر سازی مناسب، ذهنیت بخشی صحیح، فضای تبلیغات را طوری جهت دهند که حتی المقدور انتخاب در این عرصه، انتخابی قابل قبول باشد، مخصوصاً در این برهه از زمان که خط فراطایفه ای فکر کردن در اذهان طنین انداز شده.
پس همه باید با این طنین همراه شده و با تبلیغاتی علمی، سالم، متفکرانه و خدامحورانه، همسو با نگاه مردم، وسعت دیدی برای خود ترسیم کنند که شهرستان و مردم در آن منظر، در اولویت باشند…
انتهای پیام/
ها ولا راس ایگین خین کردن مین دلمون
بععععله دیگه، دم انتخابات حضرات خیر و دلسوز میشن این چیز تازه ای نیست
یه سوالی که همیشه تو این ایام برام پیش میاد اینکه یه نماینده میاد خرج های آنچنانی میکنه که بره مجلس یا شورا که به درد مردم بخوره و فکر شهر باشه و حقوق زیادی هم دریافت نکنه ،؟ ،امیدوارم که مردم یک فرد سالم و کارآمد رو انتخاب کنند .
اقا حداقل دوسه نفرباخودشون بیارن ماشاالله هرکدومش حدودبیست سی نفربه دنبالش تومراسمات شرکت میکنن به فکر طرف نیستن که عزاداره هزینه رو دست صاحب عزا میزارن زشته به خدا چقدخودتون کوچک میکنید
الان مردم شهرشونو میشناسن اما اگه راه پیدا کنن ب مجلس اصلا یادشون میره ک بچه ایذه ان..