مظفر کیانی در گفتگو با خبرنگار عصر ایذه اظهار کرد: از سال قبل نرخ کرایه جدید به تصویب شورای شهر رسیده بود و امسال با تصویب در کمیته انطباق فرمانداری، رسما به شهروندان و رانندگان اعلام شد.
وی افزود: سال گذشته بیش از دویست نفر از رانندگان تاکسی با جمع آوری طومار و امضای آن به پایین بودن سطح کرایه اعتراض کردند که پس از بررسی های لازم ، این افزایش نرخ صورت گرفت، افزایش نرخ ربطی به تورم و سایر مسائل نداشت و به این دلیل با افزایش ۳۰ درصدی کرایه موافقت شد که سطح کرایه ها پایین بود.
کیانی خاطر نشان کرد: بیش از ۱۲۰ تاکسی جدید از مرداد ماه سال گذشته تا کنون وارد ناوگان حمل و نقل شهری ایذه شدهاند که با توجه به اقساط آن رانندگان درخواست افزایش کرایه را داشتند.
مسئول تاکسیرانی شهرداری ایذه با منتفی دانستن کورس بندی مسیرهای سطح شهر تصریح کرد: به دلیل عدموجود شرایط لازم این امر امکان پذیر نیست اما صحبتهایی برای مجهز شدن تاکسی ها به تاکسی متر انجام داده ایم که امیدواریم زودتر به نتیجه برسد.
وی درخصوص استفاده از سایر وسایل حمل و نقل عمومی عنوان داشت: با توجه به عرض خیابان های ایذه و مشکلات دیگر امکان استفاده از اتوبوس وجود ندارد، قبلا حدود ۲۰ دستگاه اتوبوس خریداری شده بود که به همین دلایل فروخته شدند، خودروی ون نیز به دلیل اینکه مردم تحمل پرشدن ظرفیت خودروها را ندارند در چرخه حمل و نقل قرار نمیگیرد.
مظفر کیانی درباره امکانات سرمایشی و گرمایشی تاکسی ها گفت: راننده ها در فصل تابستان موظف اند که کولر خودرو خود را روشن کنند ، اگر گزارشی از طرف شهروندان مبنی بر عدم اجرای این امر توسط تاکسی ها به دست ما برسد ، به شدت با رانندگان متخلف برخورد خواهیم کرد.
انتهای پیام/*
درود و صد درود بر جناب آقای مظفر کیانی مرد عمل،کسی که در تمامی شرایط صرفا و صرفا در جهت رفاه حال مردم گام برمیدارد.و با امید مبدل شدن ایذه ی عزیز به شهری درخورِ حال مردمان با فرهنگش …