این روانشناس با بیان اینکه عواطف عاملانگیزشی و موتور حرکتی انسانهاست، اظهارکرد: افراد به علت علاقه، احترام یا ترس به حرف دیگری گوش میدهند. بهترین حالت، دوست داشتن است. خداوند درذات انسانها دوست داشتن و دوست داشته شدن را قرار داده است.
علاقه و محبت، تعهد ایجاد میکند. مفهوم عشق، عامل انگیزشی نیرومندی است و میتواند انگیزه رفتار انسانها باشد البته اگر درک درستی ازشیوه برقراری ارتباط وجود داشته باشد. درغیراینصورت به تنش و اضطراب بین زن و شوهر میانجامد.
وی با بیان اینکه دوست داشتن یک تعریف روشن دارد، اظهار کرد: زمانی که فردی، دیگری را دوست دارد تلاش میکند کارهایی که او را خوشحال میکند انجام دهد و از کارهایی که موجب دلآزردگی محبوب خود میشود، خودداری کند. گاهی اوقات ادعا میکنیم کسی را دوست داریم ولی علایق و حساسیتهای او را نمیشناسیم و قصد به دست آوردن چنین شناختی را نیز نداریم.
نژادفرید در پایان درباره راههای برقراری ارتباط موثر بین زوجین گفت: زوجین باید در فضای آرام و دوستانه درباره انتظارات، خواستهها و حساسیتهای خود صحبت کنند. هرچقدر زوجین با حوصله به حرفهای یکدیگر گوش کند و برای همسر خود احترام قایل باشد، فرصت اینکه او را بشناسند و عواطفش را به درستی بفهمد، بیشتر میشود و میتواند به همسرش نشان دهد که او را به خاطر خودش دوست دارد.
انتهای پیام/