سرپرست مراکز بهداشتی و درمانی دهدز در گفتوگو با خبرنگار عصرایذه با اشاره به حوادث متعدد جاده ای دهدز، اظهار کرد: این منطقه به بیمارستان یا اورژانس تخصصی نیاز دارد، اما متأسفانه راه اندازی اورژانس تخصصی در دهدز فعلا منتفی است.
علی شالو در تشریح این موضوع گفت: این طرح به تازگی در شهر اهواز و دیگر کلان شهرا مطرح شده و قاعدتا الویت با این شهرها است و پس از آن در ایذه و دهدز هم اجرا خواهد شد.
وی عنوان کرد: درحال حاضر ده پزشک در مراکز بهداشت و درمان دهدز مشغول به خدمت هستند ، که به دلیل کمبود نیرو از این تعداد ۴پزشک در مرکز درمانی دهدز، ۴پزشک در مرکز درمانی ملاح ، یک پزشک نیز در مرکز ده کیان و یک پزشک نیز به صورت ساعتی به فعالیت مشغول اند.
سرپرست مراکز بهداشتی و درمانی دهدز با اشاره به رفع مشکل معارض پروژه درمانی رکعت، اظهار داشت: بودجه ای بالغ بر ۳میلیارد ریال برای تعمیرات مراکز درمانی، خانه بهداشت ها و پانسیون های پزشکی تخصیص داده شده و این اهداف تا ۶ماه آینده تحقق خواهد یافت.
شالو در ادامه با اشاره به نهایی شدن تجهیز آزمایشگاه دهدز، اضافه کرد: کار تجهیز و خرید لوازم مورد نیاز مرکز درمانی ملاح سادات حسینی نیز در دست اقدام است و این پروژه مراحل پایانی خود را سپری می کند.
وی علت تأخیر تهیه دستگاه رادیولوژی این بخش را تغییر قیمت پیش بینی شده عنوان کرد و گفت: برای خرید این دستگاه دو و نیم میلیارد ریال پیش بینی شده بود که به ۳ونیم میلیارد ریال بوده افزایش پیدا کرد و امیدواریم ظرف یک تا دو ماه آینده دستگاه خریداری و قابل بهره برداری شود.
سرپرست مراکز بهداشتی و درمانی دهدز، تاکید کرد: خریداری دستگاه سونوگرافی چندان هزینه برنیست و در واقع مشکل اصلی مرکز درمانی دهدز نبود نیروی متخصص و رادیولوژیست است.
علی شالو درخصوص نیاز منطقه به بالگرد مستقر دردهدز برای امداد رسانی به بیماران مناطق صعب العبور هم گفت: مستقرشدن یک بالگرد در دهدز ممکن است هزینه های داشته باشد و یابرای تأمین سوخت بالگرد دچار مشکل شویم چراکه امکان تهیه سوخت بالگرد در دهدز و ایذه میسر نیست که این بالگردها عمدتا دراختیار دانشگاه علوم پزشکی نیستند.
وی با اشاره مشکلات مربوط به حوزه دندانپزشکی وچشم پزشکی عنوان کرد: متاسفانه ارائه خدمات دولتی نه تنها در دهدز بلکه درشهرستان های ایذه و اهواز هم به سختی انجام می پذیرد.
شالو ادامه داد: درآمد خصوصی دندانپزشک در مقایسه با مبلغ پرداختی توسط دولت قابل مقایسه نبوده و این موجب سلب انگیزه دندانپزشک می شود.
سرپرست مراکز بهداشتی و درمانی دهدز در ادامه متذکر شد: باتوجه به اینکه دندانپزشکان حاضر در دهدز دوره طرح خود را سپری می کنند اجازه تأسیس مطب ندارند و تنها راه حل مشکل ، این است که به صورت درصدی در نوبت عصر به ارائه خدمت بپردازند.
وی اضافه کرد : البته در صدد توافق با دندان پزشک جدید برای ارائه بهتر خدمات و ترمیم دندان به همشهریان هستیم.
شالو در ادامه گفت: باتوجه به اینکه در مناطق محروم چشم پزشک متخصص نیست، به همان میزان هم بیمار چشمی کم است و در واقع مشکل در الویت ما نبود متخصص داخلی، زنان و متخصص کودکان است.
وی افزود: البته صحبت هایی را با رئیس مراکز بهداشت ودرمان ایذه جهت رفع مشکل نبود متخصص دردهدز انجام شده و قول مساعد دادند که ازآذرماه چند متخصص برای ارائه خدمت درمرکز درمانی دهدز مشغول به کار شوند
سرپرست مراکز بهداشت و درمان دهدز در ادامه به کمبود تجهیزات پزشکی بخش دهدز اشاره کرد و گفت: درصددیم برای کمک به تشخیص سریع و دقیقتر پزشکان درخصوص بیماری های قلب یک دستگاه جدید نوار قلب خریداری کنیم.
علی شالو در پایان به تغییر چارت تشکیلاتی مرکز بهداشت اشاره کرد و گفت: درصددیم با تغییر چارت تشکیلاتی مرکز بهداشت و درمان دهدز و جذب ۴ متخصص آن را به مرکز جامع سلامت شهری شبانه روزی تبدیل کنیم که این امر با توجه به نیاز مرکز بهداشت دهدز و درصورت موافقت معاونت درمان استان به سرانجام خواهد رسید.
انتهای پیام/*