بابااحمدیان گفت: امنیت ۶۹ صندوق اخذ رأی در شهرستان ایذه توسط نیروهای سپاه و بسیج ناحیه مقاومت ایذه تامین می شود.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ایذه در گفتگو با خبرنگار عصر ایذه با اشاره به انتخابات پیش رو اظهار کرد: ناحیه مقاومت بسیج ایذه در راستای تامین امنیت انتخابات با منطقه انتظامی ایذه همکاری لازم را انجام خواهد داد.
عبدالله بابااحمدیان با اشاره به اینکه تمام سعی مجموعه سپاه و نیروی انتظامی ایذه حفظ امنیت و آرامش مردم است، افزود: امیدواریم که این انتخابات با کمترین حاشیه، در نظم کامل برگزار شود.
وی ضمن آرزوی موفقیت برای نماینده آینده مردم ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: امیدوارم فردی که منتخب مردم می شود و به بهارستان راه می یابد بتواند مشکلات مردم را پیگیری و برطرف کند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ایذه در ادامه با اشاره به مشکلات و کمبود های شهرستان ایذه گفت: مردم شریف شهرستان ایذه با مشکلاتی نظیر، کمبود آب شرب در بعضی مناطق، کمبود امکانات و فضای بیمارستان، کمبود شغل، بیکاری و … دست و پنجه نرم می کنند و نماینده آینده باید پیگیر رفع این مشکلات باشد.
وی افزود: باوجود اقداماتی که در یکی دوسال اخیر در بخش پزشکی و سلامت شهرستان شده، اما باز هم شاهد مشکلات زیادی در این زمینه در شهرستان ایذه و حتی شهرستان باغملک هستیم به گونه ای بعضی شهروندان باغملکی برای درمان به ایذه مراجعه می کنند.
بابااحمدیان با تاکید بر اینکه رونق کشاورزی می تواند بخش عظیمی از مشکلات مردم ایذه را مرتفع کند ، افزود: دشت های حاصلخیز شهرستان ایذه به علت خشکسالی در حال از بین رفتن هستند در حالی که ما دریاچه عظیمی پشت سد کارون ۳ داریم.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ایذه ادامه داد: باتوجه به این که این دریاچه فاصله زیادی باشهرستان ندارد ، میتوان با انتقال این آب به دشت های ایذه ضمن رونق کشاورزی، مشکل بیکاری را تاحدودی برطرف کرد.
وی ضمن بیان برنامه های فرهنگی و محرومیت زدایی این ناحیه به اردوی راهیان نور دانش آموزی اشاره کرد و گفت: در سال جاری ۱۱۹۰ دانش آموز پسر و ۱۴۸۵ دانش آموز دختر ایذه ای در قالب راهیان نور از مناطق عملیاتی و جنگی دوران دفاع مقدس بازدید کردند.
بابااحمدیان در پایان با بیان اینکه ۱۱۹۰ دانش آموز پسر مرحله عملی خود را باتیراندازی در پادگان قدس انجام دادند ، گفت: قصد داریم برای ۱۴۸۵ دانش آموز دختر نیز پس از انتخابات در پادگان قدس ایذه در قالب برنامه توجیه سلاح و مباحث پدافندی اردوی یک روزه برگزار کنیم.
انتهای پیام/