عصر ایذه: شهر دهدز از توابع شهرستان ایذه، واقع در بلندترین نقطه استان خوزستان و دروازه ورود به خوزستان از سمت چهارمحال بختیاری محسوب می شود. دهدز با داشتن روستاهای متعدد و طبیعت زیبا، دریاچه پشت سد کارون۳ و نقاط گردشگری بسیار متوع در خوزستان شناخته شده است. مردم دهدز همگی بختیاری میباشند و دارای آب و هوای بسیار معتدل و همچنین جاذبه های گردشگری طبیعی فراوانی از جمله کوهستان و رودخانه و باغات زیبائی می باشد.
“ از کاربران و همشهریان گرامی درخواست داریم از روستاها، نقاط گردشگری و طبیعت زیبای شهرستان ایذه و شهر دهدز عکس و مطلب به ایمیل عصر ایذه به نشانی Info@Asreizeh.Com جهت بهتر شناخته شدن جاذبه های گردشگری شهرستان (ایذه و دهدز) که واقعاً ظرفیت بلقوه ای جهت جذب گردشگر از همه نقاط ایران را دارد، ارسال کنید تا ما درقسمت معرفی جاذبه های گردشگری درج کنیم “
در این قسمت به بخشی از نقاط گردشگری شهر دهدز به صورت مختصر اشاره می کنیم
کاروانسرای دهدز، واقع شده و دارای نما و معماری بسیار زیبا و متعلق به دوره ایلخانی است.
روستای شیوند به دلیل همجواری با دریاچه سد و رودخانه کارون از یکسو و رشته کوههای زاگرس با جنگلهای بلوط، رودخانه ها، آبراهها، آبشارها، صخرهها و نیز برخورداری از طبیعت مطلوب از سوی دیگر از جذابیتهای بی نظیری برای گردشگری برخوردار است.
سد کارون ۳ یکی از بزرگترین سدهای ایران است که بر روی رودخانه کارون در جنوب غربی ایران بسته شدهاست.
هدف از احداث سد و نیروگاه کارون ۳، تأمین بخشی از برق مورد نیاز کشور ایران و نیز کنترل سیلابهای مخرب است. ساختگاه سد و نیروگاه کارون ۳ در ۲۸ کیلومتری شرق شهرستان ایذه و در فاصله ۶۱۰ کیلومتری مصب رودخانه کارون در شمال شرقی استان خوزستان است. این طرح در حدود ۱۲۰ کیلومتری بالادست سد شهید عباسپور (کارون ۱) قرار دارد. فاصله هوایی طرح کارون ۳ از اهواز، تقریباً ۱۴۰ کیلومتر است.
دریاچه عظیم پشت سد به استثنای مشکلاتی که برای محیط زیست و ساکنین برخی از روستاهای حاشیه رودخانه ایجاد کرده است، منطقه ای زیبا و بی نظیر را شکل داده است.
پل های دوقوسی بر روی دریاچه پشت سد
دهکده توریستی زراس
یکی از جاذبه های توریستی جدید و تازه تاسیس شده در منطقه دهدز دهکده توریستی زراس است.که یکی از مناطق بسیار زیبا و خوش آب و هوا بخصوص در فصل زمستان و بهار است .
این دهکده هم اکنون در حال احداث است، و چند بخش کوچک آن به بهره برداری رسیده است.
امامزاده شاهپور (شهپیر) _ پس از انتقال و احداث بارگاه جدید
روستای غریبی ها
قبل از آب گیری سد کارون۳ شامل روستای های: درب غریبی ها، اسلام آباد، ده کهنه میر احمد غریبی، شهرک غریبی (روستای پلکانی و زیبایی که در جریان آب گیری از بین رفته است)
هم اکنون بخشی از این روستاها بعد از آبگیری سد به قسمت های بالاتر که در عکس قابل مشاهد است نقل مکان کرده اند.
این روستا ها دارای طبیعتی بکر، آبشار های متعدد و باغات متنوعی می باشد.
هرکسی با جاده ورودی شهر دهدز مواجه میشه بیخیال جاذبه های گردشگری میشه ، فقط تو این فکر کمک فنرا و جلوبندی ماشینشه
الان دو ساله که آسفالتشو خراب کردن همینجور مونده
واقعاً عالیه 🙂
توکه میمیری وقتی میای دهدز آرزو ب دلی برا همچین مناطقی
دهکده زراس ساخته شده؟
واسه عید بخوایم بیایم دهدز جایی واسه اسکان داره؟
شماره تلفن جایی هست که بتونیم قبلش چندتا سوال راجع به اونجا و آب وهواش بپرسیم؟
سلام
عضو کانال تلگرام عصر ایذه بشید و به پل ارتباطیش پیام بدید
@Asreizeh
عرض سلام و ادب ، اگه بخواهیم در تعطیلات خرداد جاری یه سر بیاییم اونجا آدر س دقیق؟ و اینکه اطاق برا استراحت خانواده هست کرایه ….
سلام
به پل ارتباطی کانال تلگرام ما به آدرس Asreizeh@ پیغام بدید، راهنماییتون میکنه
با سلام ، احتمالا یه سفر با خانواده بیاییم اونجا ، آیا جایی برای خواب هست . ممنون ۰۹۱۳۱۲۸۱۸۲۲
ماکه رفتیم کنار اسکله متاسفانه یکی از مردم بومی اجازه نداد ماسوار شیم گفت غریبه راه نمیدیم ده بار راننده لنج زنجیر رو انداخت باز ااون آقا زنجیر رو وصل کرد واجازه نداد مردم مهمان نوازی نداره چند نفری هم که برمیگشت راضی نبودن از برخورد بومیهای منطقه وبهداشت