تاریخ : پنج شنبه, ۱۸ خرداد , ۱۴۰۲ 20 ذو القعدة 1444 Thursday, 8 June , 2023
2

داعشی‌ها در تکریت در محاصره کامل/ ارتش عراق وارد منطقه الدور شد

  • کد خبر : 7972
  • 12 اسفند 1393 - 8:27
داعشی‌ها در تکریت در محاصره کامل/ ارتش عراق وارد منطقه الدور شد

 عصر ایذه: شبکه تلویزیونی العالم گزارش داد ارتش عراق و نیروهای مردمی این کشور با شکست داعشی ها وارد منطقه […]

 عصر ایذه: شبکه تلویزیونی العالم گزارش داد ارتش عراق و نیروهای مردمی این کشور با شکست داعشی ها وارد منطقه الدور شدند.
 بالصور.. قوات عراقیه تنتظر ساعه الصفر لاقتحام تکریت
به گزارش پایگاه خبری عصر ایذه به نقل از باشگاه خبرنگاران، این در حالیست که به گزارش المنار، داعشی‌ها در شهر تکریت در استان صلاح الدین عراق به محاصره کامل نیروهای ارتش و داوطلب مردمی این کشور در آمده‌اند.
ارتش عراق و نیروهای داوطلب مردمی و گروههای مقاومت دیروز نخستین مرحله از عملیات گسترده نظامی علیه داعش را در استان صلاح الدین به پایان بردند.
این عملیات از چندین محور به سمت شهر تکریت آغاز شد و منابع المنار تأیید کردند این شهر به محاصره کامل در آمده است.
عباس فنیش خبرنگار اعزامی المنار به صلاح الدین با اشاره به عملیات دیروز گفت هدف از آن بیرون راندن داعشی‌ها از همه استان صلاح الدین است. طرح عملیات یک طرح جامعی است که اجرایش به چند روز زمان نیاز دارد.
نیروهای عملیاتی خطوط اولیه داعشی‌ها را شکستند و آنان نیز عقب نشینی کردند. داعشی‌ها خانه‌ها و خیابانها را بمب گذاری کرده بودند و هدفشان نیز جلوگیری از پیشروی نیروهای عراقی بود.
یکی از فرماندهان گفت: نیروهای نظامی روحیه بسیار خوبی دارند به خصوص پس فتوای مرجعیت که به عراقی ها برای مقابله با تروریسم انگیزه داد. راهبرد منازعه از شکست به ثبات و از ثبات به هجوم و از مرحله هجوم به پیروزی تغییر کرده است.
آخرین برگه داعشی‌ها دیروز در مناطق درگیری در صلاح الدین استفاده از اهرم انتحاری‌ها بود.
روز گذشته مرحله اول عملیات با تثبیت مواضع نیروهای عراقی در مناطقی که از دست داعشی ها خارج کرده بودند پایان یافت.
لینک کوتاه : http://www.asreizeh.com/?p=7972

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.