عصر ایذه: کورش مهرزادگان بیش از ۲۱ سال است که در جمعیت هلال احمر به فعالیت می پردازد، او فعالیت خود را از امدادگری آغاز کرد و سپس به استخدام جمعیت هلال احمر ایران درآمد.
مهرزادگان هفده سال به عنوان نیروی استخدامی این جمعیت فعالیت میکند، قریب به ۲سال و شش ماه است که سرپرستی جمعیت هلال احمر شهرستان ایذه را بر عهده دارد، پایگاه خبری تحلیلی عصر ایذه به مناسبت فرا رسیدن هفته هلال احمر با سرپرست این جمعیت در شهرستان به گفتگو پرداخت.
سرپرست جمعیت هلال احمر شهرستان ایذه درخصوص هفتهی هلال احمر گفت: هفتهی هلال همه ساله از ۱۸ لغایت ۲۴ اردیبهشت ماه گرامی داشته میشود که آغاز این هفته مصادف با روز جهانی صلیب سرخ است، وی متذکر شد که در مهر ماه نیز یک هفته به نام هفتهی کاهش اثرات بلایای طبیعی نامگذاری شده که جمعیت هلال احمر در آن ایفای نقش میکند.
مهرزادگان افزود: در هفته موسوم به هفته هلال جمعیتهای هلال احمر سراسر استان و کشور برنامه های مختلفی ازجمله برنامههای آموزش همگانی، دیدار با مسئولین، تجلیل از پیشکسوتان عرصه و … انجام می دهند که جمعیت هلال شهرستان نیز مستثنی نیست، همچنین در این هفته یک مانور تخصصی با محوریت هلال احمر در سطح شهرستان ایذه برگزار می شود.
کورش مهرزادگان در خصوص عملکرد این جمعیت در سالهای گذشته اظهار داشت: سال ۹۱ تمرکز بر موقعیت سنجی و شناسایی وضعیت شهرستان قرار داشت، در سال ۹۲ به برنامهریزی، تشکیل ساختار درونی و بهبود تعامل با سایر ارگانها پرداختیم، در سال ۹۳ برآیند تلاشها و برنامهریزی های گذشته را با موفقیت چشم گیر این جمعیت دیدیم به طوری که تیم های این جمعیت در بخش امداد و نجات پنج مقام قهرمانی از شش مقام را در المپیاد امداد و نجات خوزستان کسب کردند و تیم های جوانان نیز به موفقیت های بیشماری دست یافتند.
وی در ادامه یادآور شد که خانه های داوطلبی بسیاری در زیر مجموعه این جمعیت به صورت تخصصی به فعالیت می پردازند از جمله خانه طلاب، هنرمندان، زنان خانه دار و…
سرپرست جمعیت هلال احمر شهرستان ایذه در خصوص بخش حادثه خیز سوسن عنوان کرد: با توجه به تنوع بالای وقوع حوادث در این منطقه با تلاشهای فراوانی که صورت گرفت زمینی جهت احداث یک پایگاه پشتیبانی و امداد و نجات در اختیار هلال احمر قرار گرفته تا انشاالله به زودی شاهد احداث این مرکز باشیم.
وی در پاسخ به خبرنگار عصر ایذه، دلیل آمار بالای مرگ و میر در اثر غرق شدگی در این منطقه را چند عامل از جمله عدم وجود علائم هشدار دهنده کافی در حریم رودخانه ها، عدم آگاهی و آموزش کافی افراد دانست.
مهرزادگان همچنین با اشاره به غیر بومی بودن اکثر غرق شدگان در این منطقه، عدم شناخت وضعیت آبهای منطقه توسط افراد را مهمترین عامل چنین حوادثی دانست.
وی در ادامه خاطرنشان کرد که طبق مصوبات استانی مسئولیت نجات غریق در این حوادث بر عهده جمعیت هلال احمر نیست و خواهان توجه به این موضوع شد، اما این جمعیت در این حوادث نیز انجام وظیفه خواهد کرد.
مهرزادگان در ادامه از راه اندازی درمانگاه جمعیت هلال احمر ایذه خبر داد و گفت: با تلاشها و پیگیریهای فراوانی که صورت گرفت در راستای ارتقاء سطح ارائه خدمات به همشهریان و جهت کمک به اقشار کم درآمد این درمانگاه طی چند روز آینده در خیابان اشکبوس نادری جنب اداره کار شهرستان راه اندازی خواهد شد.
وی در ادامه افزود: پایگاه امداد و نجات کوهستان و جاده ای دهدز بیش از ۷٠ درصد پیشرفت فیزیکی داشته که طی چند ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید.
سرپرست جمعیت هلال احمر شهرستان ایذه در پایان در خصوص اهداف آتی این مجموعه اظهار کرد: باتوجه به تنوع مخاطرات طبیعی موجود در منطقه، شهرستان ایذه نیازمند یک اردوگاه چند منظوره میباشد، ما پیگیر احداث یک اردوگاه چندمنظوره جهت اسکان اضطراری افراد در زمان حوادث به عنوان یک ایده آل لازم در شهرستان هستیم.
آقای مهرزادگان
بزودی از نظر شما یعنی چه مدت ؟؟
یک ماه، دو ماه، یک سال !!!!!