در بین این دو مسیر ورودی نیز برای آن دسته از زواری که میخواهند بایستند و زیارتنامه بخوانند فضایی خالی بدون دسترسی به ضریح تدارک دیده شده است.
البته برخی زوار نیز، طولانیبودن صفوف را موجب خستگی و معطلی ذکر میکنند و در مقابل، برخی دیگر معتقدند ایستادن در صف، فرصت مناسبی برای مشغولبودن به ذکر و توجه قلبی است و مشمول آداب زیارت از جمله آرام قدم برداشتن به سوی روضه منوره و اذکار صدگانه ای است که پیش از حرکت به سوی ضریح، سفارش شده است.
یک بانوی زائر و میانسال به رغم اینکه به علت طول صف، موفق به استلام ضریح نشده بود، اما در پاسخ به پرسش خبرنگار مشرق، از این حرکت جدید ابراز خرسندی کرد.
وی گفت: به نظرم این روش، خیلی عالی بود و در طول عمرم این طور زیارت خوب و با آرامشی نرفته بودم زیرا با کسی برخوردی نداشتم و ظرف ۲۰ دقیقه، زیارت خیلی خوبی انجام دادم.
یکی از خدام حاضر در دارالولایه در پاسخ به پرسش خبرنگار مشرق مبنی بر احتمال برقراری صف مشابه در قسمت آقایان، با بیان اینکه در این قسمت، نظم نسبی وجود دارد، تصریح کرد: در حال حاضر، ضرورتی وجود ندارد که این طرح، در قمست آقایان نیز اجرا شود.
یکی از زوار در مورد نردهکشی و تشکیل صف برای استلام ضریح در قسمت آقایان میگوید: ما در قسمت آقایان در حد چند دقیقه زیارت میکنیم و رد میشویم لذا به نظر، نیازی به نصب این نردهها در قسمت آقایان وجود ندارد.
بنا بر شنیدهها، این طرح در حال حاضر به طور آزمایشی انجام شده و در صورت موفقیت به طور دائم در کنار ضریح مطهر رضوی اجرا خواهد شد.
با سلام و تشکر فراوان
خدایا بانیان این کار خیر را حاجت روا بگردان , خدایا به همه شون عافیت سلامت رضایت عنایت بفرما , یا الله
با تشکر از اجرای این طرح زیارتی بسیار عالی
امیدوارم این طرح دایمی شود خواهشمندیم صرف نظر نکنید . بسیار عالیست
اجرکم عندالله .
التماس دعا
سامانه ی پیام کوتاه که بتونیم از اون طریق نظر خودمون رو برای اجرای این طرح بازگو کنیم . چه شماره ایست ?