9
مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان:

ریزگردها تا یکی دو دهه دیگر نیز مهار نمی شوند!

  • کد خبر : 45761
  • 23 اسفند 1394 - 19:45

لاهیجان زاده گفت:اگر عملیات مالچ پاشی و نهالکاری به همین صورت پیش برود تا یکی دو دهه دیگر نیز نمی […]

لاهیجان زاده گفت:اگر عملیات مالچ پاشی و نهالکاری به همین صورت پیش برود تا یکی دو دهه دیگر نیز نمی توان کانون های گرد و غبار خوزستان را مهار کرد

 به گزارش رهیاب مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان از کند بودن عملیات بیان زدایی گلایه مند است وی می گوید اگر عملیات مالچ پاشی و نهالکاری به همین صورت پیش برود تا یکی دو دهه دیگر نیز نمی توان کانون های گرد و غبار خوزستان را مهار کرد.

احمدرضا لاهیجان زاده ادامه داد: تصاویر ماهواره ای نشان می دهد که عرصه ای که توسط منابع طبیعی استان در حال بیابان زدایی است نسبت به وسعت کانون های گرد و غبار بسیار ناچیز است.

وی با بیان اینکه در خوزستان ۳۵۰ هزار هکتار کانون گرد وغبار فعال شده است افزود: سیلاب های رودخانه های مارون ، جراحی، زهره و کارون در گذشته بخش وسیعی از مراتع را می پوشاند و مانع ایجاد کانون های گرد و غبار می شد اما اکنون می بینیم که رودخانه ای مانند زهره در زمستان هم خشک است.

به گزارش رهیاب، با اوج گرفتن گرد و خاک در سال ۹۳ موج وعده‌های دولت از راه رسید و بودجه میلیاردی برای مقابله با گرد و خاک مصوب کردند، بودجه‌ای که تاکنون یک ریال از آن را به خوزستان نداده‌اند تا صدای سرفه‌های مردم در روزهای خاکی بیشتر شنیده شود.

ممکن است دولت بخواهد بی پولی را بهانه ابلاغ نشدن این بودجه عنوان کند، بهانه‌ای که نخ نما شده و دیگر مورد استقبال مردم واقع نمی‌شود؛ یکی از توانمندی‌های مدیران باید مدیریت در شرایط دشوار باشد چرا که اگر پول و امکانات به اندازه کافی وجود داشته باشد دیگر نیازی به مدیران متعدد نیست و فقط یک نفر باید بیاید و این پول‌ها را هزینه کنند.

لینک کوتاه : http://www.asreizeh.com/?p=45761

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.