تاریخ : سه شنبه, ۷ آذر , ۱۴۰۲ 16 جماد أول 1445 Tuesday, 28 November , 2023
6

شبکه های بظاهر اجتماعی

  • کد خبر : 7174
  • 05 اسفند 1393 - 14:18

شبکه های بظاهر اجتماعی     عصر ایذه: همه ما با برنامه های موبایلی و ظاهرا اجتماعی واتس اپ و […]

شبکه های بظاهر اجتماعی

playstore

 

 

عصر ایذه: همه ما با برنامه های موبایلی و ظاهرا اجتماعی واتس اپ و اینستاگرام و وایبر به خوبی آشنا هستیم بطوریکه نه تنها بیشتر اوقات فراغت و بیکاری خود را با آن سر میکنیم بلکه تبدیل به یک نیاز ضروری برای ما شده است.

ولی بد نیست حقایق و اهداف این برنامه ها را بدانید:

شبکه اجتماعی واتس اَپ ابتدا در سال ۲۰۰۹ توسط ۲ مهندس امریکایی که قبلا هر دو در شرکت یاهو کار می کردند ساخته شد.  شرکت با تعداد کمی از علاقه مندان در یک دفتر کوچک آغاز به کار کرد . رییس آن یکی از همان دو نفر ابتدایی یعنی آقای جان کوم بود که پس از چند سال موفقیت این نرم افزار و با توجه به محبوبیت بیش از حد آن شرکت های مختلفی از جمله گوگل و مایکروسافت علاقه مند به خریدن این شرکت شدند، اما در نهایت واتس اپ در سال ۲۰۱۴ توسط شرکت فیسبوک به قیمت نجومی ۱۹ میلیارد دلار خریداری شد و همانطور که میدانید کل پولی که طی قرارداد ژنو به ایران دادند ، چهار و نیم میلیارد دلار بود! حالا خودتان قضاوت کنید چقدر این نرم افزار برای فیس بوک مهم و ارزشمند است! قیمتی که حتی تحلیلگران آمریکایی نیز شوکه شدند و هنوز دلیل منطقی برای آن پیدا نکرده اند پس چرا باید واتس اَپ به این میزان برای فیس بوک و مارک زاکربرگ رییس فیس بوک مهم باشد؟

 

 

whatsapp-growth-chart

 

 

حال می پردازیم به زندگینامه و سوابق مارک زاکربرگ رییس فعلی شبکه اجتماعی واتس اَپ، فیس بوک و اینستاگرام:

مارک الیوت زاکربرگ به انگلیسی (Mark Elliot Zuckerberg ) متولد ۱۴ مه ۱۹۸۴برنامه نویس رایانه شبکه اجتماعی آنلاین فیس‌بوک در آمریکا است.

در سال ۲۰۰۸، مجله فوربس او را جوانترین میلیاردر که ثروتش را شخصاً کسب کرده معرفی کرد و ثروت او را ۱٫۵ میلیارد دلار تخمین زده‌است. هم اکنون وب‌گاه فوربس، دارایی‌های وی را ۶٫۹ میلیارد دلار اعلام کرده‌است .

درسال ۲۰۱۰ او به عنوان شخص سال تایم از سوی مجله تایم انتخاب شد.

زاکربرگ یک یهودی‌زاده‌است، ولی به اذعان خود خداناباور شده‌است{منبع}

حال بد نیست بدانید مارک زاکربرگ رییس کنونی شبکه های اجتماعی واتس اَپ، فیس بوک و اینستاگرام نفر اول لیست تاثیرگذارترین صهیونیست های جهان است.

 

 

Handout photo of Israeli president Shimon Peres with Facebook CEO Mark Zuckerberg

 

سه نفرِ اولِ لیستِ ده نفره تأثیرگذارترین صهیونیست های جهان را ببینید:

 

۱٫MARK ZUCKERBERG
Facebook CEO

۲٫BINYAMIN NETANYAHU
Prime minister

۳٫SHERYL SANDBERG
Chief Operating Officer, Facebook

در این لیست میبینید که مارک زاکربرگ حتی از نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز تاثیرگذارتر بوده و نفر سوم نیز شخصیت شماره دو همان فیس بوک است.

در اینجا چند سوال پیش می آید:

-آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چرا سازنده برنامه واتس اپ و اینستاگرام برنامه به این کیفیت را بصورت کاملا مجانی در اختیار کاربران خود قرار میدهند؟

و اما واتس اَپ سه منبع درآمد دارد:
۱-پولی که کاربرها ، بابت خرید نرم افزار میپردازند:

که البته در ایران اکثر افراد از نسخه ی قفل شکسته و به اصطلاح کرک شده آن استفاده میکنند و از این راه پول کمی به صهیونیست ها خواهد رسید.
اما با این کار ایرانی ها ضربه خاصی به این غول سرقت اطلاعات وارد نمیکنند چون راه های اصلی کسب درآمد فیس بوک و واتس اپ راه های دوم و سوم است.

۲-فروش بسته های اطلاعات کاربران به آمریکا و اسرائیل:
واتس اپ اطلاعات کاربران جامعه را تحلیل میکند بطوریکه در این تحلیل ها ، سلیقه ی مذهبی و سیاسی و فرهنگی و اقتصادی اکثریت مردم معلوم میشود و مرکز هدایت فکری آن ها را خواهد فهمید.
این کار وآنالیز کاربران باعث میشود که برنامه ریزان امریکا و رژیم صهیونیستی متوجه بشوند که از چه راه هایی جنگ نرم را پیش ببرند و افکار و اذهان عمومی مردم ایران را هدایت کنند!
با این اوصاف ، ما فکر میکنیم اطلاعات ارسالی من شامل جوک و احوالپرسی و اخبار دست چندم یا متون مذهبی معمولی ، به درد دشمن نخواهد خورد و برای آن ها مهم نیست!ولی سخت در اشتباهیم.
چون اصلی ترین کمک واتس اپ به صهیونیست ها ، کشف سطح فکر مردم عادی که عمده ی جامعه را تشکیل میدهند میباشد.
پس فروش اطلاعات کاربران فیس بوک و واتس اَپ میتواند کمک شایانی به مارک زاکربرگ در درآمدزایی و کسب پول باشد.
۳-افزایش ارزش سهام واتس اپ
هر کاربر با عضویتش در واتس اپ و کلیک کردن در فیس بوک ذره ذره ارزش سهام این کمپانی ها را ناخودآگاه بالا برده! تا آنجا که زاکربرگ را تبدیل به غول اقتصادی صهیونیست ها تبدیل کرده.

حال میدانیم ما کاربران چه ارزشی برای فیس بوک داریم که زاکربرگ حاضر شده ۱۹ میلیارد دلار برای خرید واتس اَپ هزینه کند.

 

 

facebook-buys-whatsapp-feat

 

 

و اما می پردازیم به اینکه واتس اپ و فیس بوک چگونه و با چه روشی به این میزان از مجبوبیت در ایران رسیدند:

فیس بوک در تاریخ ۴ فوریه ۲۰۰۴ تاسیس شد و شبکه اجتماعی کلوب دات کام(Cloob.Com) که شبکه ای ساخته شده بدست متخصصان کاملا ایرانی است در تاریخ ۲۱ دسامبر ۲۰۰۴ تاسیس شد یعنی تقریبا به فاصله کمتر از یکسال پس چرا فیس بوک و کلوب دات کام ما آنقدر با هم فاصله پیدا کردند؟در صورتی که کلوب میتوانست رقابت تنگاتنگی با فیس بوک داشته باشد.

پاسخ اینجاست که فیس بوک طیف گسترده صدا و سیما و تلوزیون آمریکا پشتیبان آن بودند بطوریکه به سرعت غیرقابل باوری با آن همکاری کردند و هرکدام از اشخاص و برنامه های تلوزیونی در این سایت شروع به ساخت حساب کاربری کردند و از آن حمایت کردند و اگر برنامه ای در شبکه های تلوزیونی آن ها پخش میشد و حساب کاربری فیس بوکی آن ها در زیر تصویر درج نمیشد جای بسی تعجب داشت.

اما آیا ما نیز از کلوب حمایت کردیم؟ آیا صدا و سیمای ما از این شبکه اجتماعی حمایت کرد؟ آیا کسی این شبکه اجتماعی را مورد حمایت و تشویق قرار داد که حال منتظر خروجی آن و مقایسه آن با فیس بوک باشیم؟

ما از نظر رقابت با فیس بوک عقب افتادیم و قبول داریم اما چرا در مورد واتس اپ این کار را تکرار میکنیم؟

و نیز چرا در مورد موتورهای جستجوی داخلی تلاشی برای شناساندن آن به مردم نمیکنیم؟

کاری که کشور چین سال ها این موضوع را به شدت پیگیری میکند و حال میبینیم که تمام مردم آن کشور از موتورهای جستجوی ملی از مرورگرهای ملی و از شبکه های اجتماعی ملی استفاده میکنند و این برنامه ها را به برنامه های ساخت آمریکا ترجیح میدهند ،این کشور حتی سیستم عامل های موبایل را نیز دستکاری میکند و برنامه های مخرب و جاسوسی آمریکایی که بصورت پیش فرض در سیستم عامل اندروید قرار دارد را حذف و در عوض برنامه های ملی خود نظیر موتور جستجوی Baidu ، مسنجر WeChat و مرورگر QQ Browser و… را روی سیستم عامل جایگزین میکند.

ما در حال حاضر برنامه های بسیار خوبی برای رقابت با اینستاگرام و واتس اپ و حتی گوگل داریم اما متاسفانه حمایتی از آن ها صورت نمیپذیرد یا اگر میشود کافی نیست، برنامه هایی مانند لنزور و نگارخانه ایرانی برای رقابت با اینستاگرام و برنامه های ساینا و بیسفون برای رقابت با واتس اَپ و موتور جستجوی پارسیجو که انصافا” نه تنها از آن ها ضعیف تر نیستند بلکه در پاره ای از ویژگی ها بهتر نیز عمل میکنند پس چرا شبکه های صدا و سیما و دیگر سایت های فناوری و… ما در این برنامه ها حساب کاربری ایجاد نمیکنند و حمایت خود را اعلام نمیکنند تا مردم از طریق این رسانه های ملی با آن ها در ارتباط باشند؟

از مزیت های این برنامه های داخلی وجود سرورها و راه اندازی آن ها در داخل کشور میباشد که امکان سرقت اطلاعات بسیار کمتر است و حداقل اینکه اطلاعات کاربری خود را در اختیار صهیونیست نمی دهیم.

در برنامه های ساینا و بیسفون شکلک ها و استیکر های  بومی و درخور ایران وایرانی و بوسیله گرافیست های ایرانی طراحی شده که با مناسبت های مختلف بصورت رایگان در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.

در پایان لینک برنامه های فارسی ایرانی:

بیسفون

ساینا

لنزور

نگارخانه ایرانی

پارسیجو

در پایان عصر ایذه از شما کاربران یک سوال دارد:

چرا با وجود تحریم های متفاوت آمریکا و رژیم صهیونیستی در زمینه های مختلف و حتی در زمینه های دارویی این برنامه ها و امکانات نه تنها تحریم نیستند بلکه بصورت رایگان در اختیار ما قرار میگیرند؟نظرات خود را با ما درمیان بگذارید.

لینک کوتاه : http://www.asreizeh.com/?p=7174

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.