تاریخ : شنبه, ۲۷ بهمن , ۱۴۰۳ 17 شعبان 1446 Saturday, 15 February , 2025
8

مدیرانی که بانوان فعال و توانمند را ارتقا‌ء شغلی بدهند تشویق خواهند شد

  • کد خبر : 49889
  • 13 آبان 1395 - 18:53
مدیرانی که بانوان فعال و توانمند را ارتقا‌ء شغلی بدهند تشویق خواهند شد

اولین نشست بیرانوند فرماندار جدید ایذه با اعضای کمیسیون بانوان ظهر روز سه شنبه با حضور جمعی از بانوان مسئولین بانوان ادارات در در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

اولین نشست فرماندار جدید ایذه با اعضای کمیسیون بانوان ظهر روز سه شنبه با حضور جمعی از بانوان مسئول ادارات در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

به گزارش عصر ایذه، پس از حضور کمتر از یک ماه محسن بیرانوند بعنوان فرماندار ایذه، اولین نشست بانوان ادارات ایذه با فرماندار برگزار شد و به بیان مسائل و خواسته هایشان پرداختند.

خبرنگار امور بانوان عصر ایذه که به عنوان نماینده رسانه در این نشست حضور داشت، ضمن تشریح برخی از مسائل و مشکلات پیش روی بانوان شهرستان، از نبود فرهنگ اعتماد به بانوان برای پیشرفت فعالیت‌های فرهنگی تا برخورد های نادرست با ورزشکاران و قهرمانان بانوی این شهرستان را گوشه ای از  مشکلات این قشر در ایذه عنوان کرد.

وی از فرماندار خواست تا با اختصاص یک مکان مجزا برای کمیسیون بانوان این شهرستان، شرایط، برای ایجاد کارگروه‌های تخصصی بانوان ایذه فراهم شود.

در ادامه برخی از مسئولین بانوی ادارات ایذه نیز به تشریح مسائلی در این خصوص پرداختند.

فرماندار ایذه در ادامه با بیان اینکه در برخی حوزه ها به جلسات کمیسیون بانوان چندان توجهی نمی شود، اظهار داشت: اهمیت حوزه بانوان و بررسی مشکلات آنها مقوله مهمی است به همین خاطر باوجود اینکه کمتر از یک ماه به ایذه آمده ام درخواست برگزاری این جلسه را دادم.

 

 

photo_2016-11-03_18-36-57
محسن بیرانوند عنوان کرد: باوجود اینکه نصف جمعیت جامعه را بانوان تشکیل می دهند و نصف دیگر  بی ارتباط با بانوان نیستند اما در حوزه ی برنامه ریزی های کلان اجتماعی به این قشر توجهی نمی شود یا درست به این قشر پرداخته نشده است.

وی افزود: متاسفانه در برخی حوزه های اجتماعی زنان را محدود می کنند، اگرچه اختلافاتی میان زن و مرد است اما محدودیت نباید ایجاد شود.

فرماندار ایذه تاکید کرد: در جلسه شورای اداری حتما به موضوع حضور بانوانِ شاغل ادارات ، در جلسات تاکید و  مطرح خواهم کرد و از مدیرانی که  در زیر مجموعه خود بانوان فعال و توانمند دارند می خواهیم شغل آنها را ارتقاء دهند و حتما چنین مدیرانی تشویق خواهند شد.

بیرانوند در ادامه با بیان اینکه بالابردن سطح فرهنگ و توسعه پذیری بزرگترین تکلیف به گردن ماست، اظهار داشت : این انتظار از شهروندان و بانوان می رود که در درجه اول یک شهروند توسعه پذیر باشند و نگاه توسعه گرا داشته باشند و در درجه دوم باید در این خصوص فرهنگ سازی شود.

وی در پاسخ به مساله ای که یکی از بانوان در خصوص بالا رفتن آمار اعتیاد بین بانوان مطرح کرد ، گفت:  بعضی از معضلات اجتماعی تنها با دستگاه های اجرایی ریشه کن نمی شود مگر اینکه تمام اقشار جامعه به آن موضوع حساس شوند.

فرماندار ایذه با تاکید براینکه همیشه مطالبه گری کردن از دستگاه های اجرایی جوابگو نخواهد بود، اضافه کرد: در این راستا و مسائل فرهنگی دیگر قصد دارم نشست هایی با بزرگان طوایف و اقشار مختلف شهرستان برگزار کنیم.

محسن بیرانوند در خصوص یکی دیگر از مسائل مطرح شده که حضور کمرنگ بانوان در جلسات بود، عنوان کرد: متاسفانه در این مناطق چندان به حضور بانوان در عرصه های مختلف، نشست ها و جلسات توجه نمی شود و حتما تلاش خواهیم کرد که این موضوع برطرف شود.

فرماندار ایذه در پایان ضمن ارائه پیشنهاد تشکیل کارگروه های تخصصی بانوان در ایذه، اضافه کرد: یک طرح جامع و کامل با بیان مشکلات و پیشنهادات در خصوص مشکلات بانوان مطرح کنید که بنده حتما استقبال خواهم کرد.

انتهای پیام/*

لینک کوتاه : http://www.asreizeh.com/?p=49889

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.