مدیر حوزه علمیه خواهران حضرت زینب ایذه، در گفت گو با خبرنگار امور بانوان عصر ایذه، اظهار کرد: امسال در ۴ مسجد امیرالمومنین(ع)، باب الحوائج، امام موسی کاظم(ع) ، امام سجاد(ع) و دو مسجد روستای تاشار و هلایجان میزبان بانوان معتکف ایذهای بودیم.
نساء شیخزاده افزود: میزبانی از معتکفین بانو امسال با برنامهی تفکیک سنی از ۱۴تا۱۸ سال ، ۱۹تا۳۰ سال، ۳۱ تا ۴۵سال، و ۴۵ سال به بالا با استقبال مجموعاً ۶۱۲ بانوی معتکف برگزار شد.
وی با چشم گیر خواندن استقبال بانوان ایذهای از اعتکاف امسال عنوان کرد: باتوجه به تعطیلات ایام نوروز و اینکه اطلاع رسانی خوبی صورت نگرفت اما استقبال باتوجه به تفکیک سنی، قابل توجه بود.
شیخ زاده ادامه داد: هدف ما از تفکیک سنی این بود که هر مقطع سنی تعامل بهتری باهم سن و سالان خودش دارد و نیازمندیهای روحی اشان نیز متفاوت هست بنابراین تغذیه روحی هرکدام از این مقاطع سنی بالطبع متفاوت و دراین راستا به دنبال پاسخگویی بهتر و هدفمندکردن مخاطبان معتکف خود بودیم و قطعا بااین اقدام که بحمدالله حرکت خوبی هم بود سال آینده استقبال چشمگیرتر نیز خواهد بود.
مدیر حوزه علمیه خواهران حضرت زینب ایذه گفت: از جمله فعالیت فرهنگی و مؤثر این دوره به برنامه هایی چون محفل انس با قرآن ، حلقه های معرفتی، نذر فرهنگی، مسابقات کتابخوانی و پیامکی، جشن تشرف به حجاب با اهدا چادر و مقنعه به دانش آموزان، ایستگاه مشاوره و … اشاره کرد.
وی در ادامه از پاسخ به مسائل شرعی، ارتباط با معتکفین و دریافت شماره برای دعوت آنها در برنامه های فرهنگی را از دیگر برنامه ها این دوره اشاره کرد و عنوان داشت: این برنامهها باهدف جذب بیشتر مخاطبین و تقویت ایمان وعقیده و در نتیجه ارمغان آرامش و آسایش برای مادر و همسر خانواده ها و در نهایت نهادینه کردن تربیت دینی می انجامد.
شیخ زاده در ادامه حال و هوای بانوان معتکف سال اولی را اینگونه تشریح کرد: معتکفین در چنان شور و حالی بودند که گویی جشن تکلیفشان تجدید شد حال و هوای عجیبشان آنچنان مشهود بود که خوشحالی خادمان اعتکاف را به دنبال داشت.
مدیر حوزه علمیه خواهران حضرت زینب ایذه در پایان عنوان کرد: از بانیان این مراسم معنوی که کم هم نبودند از امام جمعه فهیم ایذه، ریاست سازمان تبلیغات ایذه که متولی امر اعتکاف بودند و مجموعهی سازمان تبلیغات ، از کمکهای آقای مهدی مرادی و برادران پایگاه مسجد حضرت ابوالفضل، معاونت حوزه علمیه خواهران هاجر مرادی، رییس بسیج دانش آموزی و پایگاه حضرت نجمه، خواهران ستاد عتبات عالیات و کادر اساتیدو طلاب حوزه علمیه خواهران و مسئولین مساجد فوق ، خیرین و دهیاران روستاها و همچنین مسئولین شورای جبهه مردمی تشکر و قدردانی میکنیم.
انتهای پیام/*