تاریخ : شنبه, ۲۹ دی , ۱۴۰۳ 19 رجب 1446 Saturday, 18 January , 2025
7

هلاکت عاملان انتحاری داعش پیش از انفجار در عراق + تصاویر

  • کد خبر : 20885
  • 20 خرداد 1394 - 1:36

عصر ایذه: عاملان انتحاری داعش که قصد منفجر کردن خود را در مجلس محلی منطقه «عامریه فلوجه» عراق را داشتند، […]

عصر ایذه: عاملان انتحاری داعش که قصد منفجر کردن خود را در مجلس محلی منطقه «عامریه فلوجه» عراق را داشتند، پیش از انفجار، به ضرب گلوله نیروهای ارتش و پلیس عراق به هلاکت رسیدند.

نقشه داعش برای ارتکاب قتل عامی دیگر در عراق ناکام ماند.

گروه تروریستی داعش، سه عامل انتحاری را برای انفجار در ساختمان مجلس محلی منطقه «عامریه فلوجه» به این مکان فرستاد.

اما نیروهای ارتش و پلیس عراق با شناسایی این عاملان انتحاری با آنها درگیر شدند و آنها را به قتل رساندند.

نیروهای داعش در این حمله از لباس نظامیان عراقی استفاده کردند و به همین دلیل توانستند که وارد ساختمان مجلس محلی شوند، اما هوشیاری نیروهای نظامی عراق و شناسایی عوامل انتحاری از یک فاجعه انسانی جلوگیری کرد.

انفجار انتحاری یکی از شیوه های معمول عملیات های داعش در عراق است و داعشی ها در موارد بسیاری از لباس و خودروهای نظامیان عراقی استفاده می کنند تا عملیات انتحاری خود را انجام بدهند و تلفات بیشتری از مردم و نیروهای نظامی عراق بگیرند.

منطقه «عامریه فلوجه» در ۲۳ کیلومتری جنوب شهر فلوجه قرار دارد و این منطقه یکی از خطوط مقدم درگیری با نیروهای داعش مستقر در شهر فلوجه است.

منبع: ابنا
لینک کوتاه : http://www.asreizeh.com/?p=20885

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.