به گزارش عصر ایذه و به نقل از پایگاه خبری پلیس ، سرهنگ “سید محمد صالحی” ضمن تاکید بر عزم جدی پلیس در برخورد با قاچاق کالا و ارز و پیشگیری از ورود هرگونه کالای غیرقانونی ازنوع قاچاق وتزریق به بازار اظهار داشت: ماموران انتظامی شهرستان ایذه با کنترل دقیق خودروهای عبوری یک دستگاه کامیون حامل کالای قاچاق را شناسایی و متوقف کردند.
سرهنگ صالحی تصریح کرد: در بازرسی از خودروی توقیفی ۴۸ دستگاه پنکه ایستاده رطوبت ساز،یک دستگاه یخچال،یک دستگاه ماشین ظرفشویی و یک دستگاه ماشین لباسشویی خارجی فاقد مجوز گمرکی کشف شد.
جانشین فرمانده انتظامی استان، در پایان خاطر نشان کرد : کارشناسان ارزش ریالی کالاهای مکشوفه را یک میلیارد و ۱۶۰ میلیون ریال برآورد کردند، که در این راستا یک متهم دستگیر و به همراه خودروی موصوف ضمن تشکیل پرونده مقدماتی به مراجع قضائی تحویل داده شد .