ساسان عمیدی زیلابی، رئیس اداره آموزش و پرورش عشایر شهرستان ایذه در این راستا اظهار کرد: کیفیت بالای آموزش عشایر ایذه نسبت به کل استان به طوری که میانگین آمار نمرات متوسطه دوم عشایر ایذه نسبت به شهرستان ایذه و حتی مرکز استان بالاتر بوده است.
وی افزود: آمار قبولی دانشگاه دولتی نسبت به جمعیت با اخلاف بالایی نسبت به آموزش پرورش شهرستان ایذه بالاتر بوده به طوری که در یک کلاس ۱۲ نفری ۷نفر ورودی دانشگاه فرهنگیان و رشته مکانیک بازده صددرصدی به دانشگاه دولتی داشتیم.
عمیدی زیلابی تأکید کرد: بافت این مناطق عشایری است و مردم نهایتا تا ۵ اردیبهشت کوچ می کنند که این موضوع در تایم آموزشی شهری پیش بینی نشده و یک ماه قبل از اتمام مدارس مردم کوچ می کنند
رییس اداره آموزش و پرورش عشایر ایذه اظهار داشت: این معضل تحت هیچ عنوان قابل حل نیست مگر اینکه خود معلم برگه امتحانات را به جای دانش آموزان پرکنند
وی با بیان این نکته که پول کتاب و مربی پیش دبستانی این مناطق در آموزش عشایر مجانی است در حالی که در مدارس شهری این چنین نیست تصریح کرد: آموزش و پرورش ایذه هم با این موضوع موافق نیست اما اداره کل آموزش و پرورش خوزستان بر این امر اصرار دارد.
عمیدی زیلابی افزود: این تصمیم اشتباه به مدیریت قبلی آموزش پرورش ایذه برمی گردد آن هم با هدف مستقل کردن آموزش پرورش بخش سوسن و به قیمت آسیب جبران ناپذیر به دانش آموزان این مناطق!
انتهای پیام/*
بنام خدا
شما می توانید برنامه ی امتحانی راهنمایی را طی بیست سال گذشته بررسی کنید.هیچ گاه مدارس واگذار شده ی عشایری قبل از ده اردیبهشت آغاز امتحانات شان نبوده.
چرا مطالب کذب چاپ می کنید.
قدری تامل وتعقل
ابتدایی در دوتایم پنجم و پانزدهم اردیبهشت در قالب زود کوچ و دیر کوچ، امتحانات برگزار می شود جای در خبر اسم از راهنمایی یا دبیرستان نیامده و کلی اشاره شده با سپاس