در مرحله مقدماتی روز نخست رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا – تایلند، رامین طاهری به فینال رسید و پیام بویری راهی جدول شانس مجدد شد.
به گزارش خبرنگار ورزشی عصرایذه؛ در وزن ۷۵ کیلوگرم پیام بویری در دور نخست رابع خلیل از فلسطین را با نتیجه هشت بر صفر شکست داد.
وی در دور دوم با نتیجه دو بر صفر جون جی نا از چین را شکست داد ، پیام در مرحله نیمه نهایی به مصاف دوژان کارتی کوف از قزاقستان رفت و با شکست مقابل این حریف به جدول شانس مجدد راه رفت.
در وزن ۸۰ کیلوگرم رامین طاهری دیگر فرنگی کار ایذه ای، در مسابقه نخست یویا می تا از ژاپن را با نتیجه ۸ بر صفر شکست داد.
وی در مرحله یک چهارم نهایی آشیت دل محمداف از قزاقستان را با نتیجه ۳ بر ۳ مغلوب کرد و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این مرحله با دن هیو از ویتنام روبرو شد و با شکست قاطع وی راهی فینال مسابقات شود.
گفتنی است مسابقات ردهبندی و فینال ساعات آینده برگزار خواهد شد که نتایج آن مسابقات را می توانید بصورت لحظه ای از عصر ایذه دنبال کنید.
انتهای پیام/*
ان شاالله همیشه موقق باشن