تاریخ : یکشنبه, ۱۹ آذر , ۱۴۰۲ 28 جماد أول 1445 Sunday, 10 December , 2023
7

یونسی کلا پای خود را از گلیمش بیشتر دراز می کند/رئیس جمهور باید با دستیار وِیژه خود برخورد کند

  • کد خبر : 9095
  • 24 اسفند 1393 - 12:25
یونسی کلا پای خود را از گلیمش بیشتر دراز می کند/رئیس جمهور باید با دستیار وِیژه خود برخورد کند

عصر ایذه: نماینده اهواز گفت:رئیس جمهور باید با دستیار وِیژه برخورد کند چرا که این حرفها به امنیت ملی ما […]

عصر ایذه: نماینده اهواز گفت:رئیس جمهور باید با دستیار وِیژه برخورد کند چرا که این حرفها به امنیت ملی ما ضربه می زند دستگاه های امنیتی باید وی را بازخواست کنند که تو کجای دستگاه دیپلماسی بوده ای که این حرفها را زده ای؟

 

به گزارش پایگاه خبری عصر ایذه، سیدشکرخدا موسوی نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با رهیاب در خصوص اظهارات جنجالی علی یونسی دستیار ویژه رئیس جمهور  اظهار داشت:اقای یونسی پای خود را گلیمش بیشتر دراز کرده است البته کلا رویه ای وی این است.

وی افزود:یونسی اصلا در این جایگاه نیست و جزو وظایفشان نیست که از این حرفها بزند هر کسی که در نظام جمهوری اسلامی اظهار نظری می کند باید جایگاه خود را بداند.

موسوی تاکید کرد:حرفهای وی اصلا با هیچ اصول دیپلماتیک سازگاری ندارد لذا ضررهای زیادی به نظام می زند و به حمایت مستشاری ایران در عراق را تحت شعاع قرار می دهد.

وی افزود:یونسی باید حرفهای خود را اصلاح کند این حرفها در این شرایط اصلا خوب نیست چرا باید حرف های نسنجیده زد.

نماینده اهواز گفت:رئیس جمهور باید با دستیار وِیژه برخورد کند چرا که این حرفها به امنیت ملی ما ضربه می زند دستگاه های امنیتی باید وی را بازخواست کنند که تو کجای دستگاه دیپلماسی بوده ای که این حرفها را زده ای؟

لینک کوتاه : http://www.asreizeh.com/?p=9095

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.