تاریخ : پنج شنبه, ۲۸ فروردین , ۱۴۰۴ 19 شوال 1446 Thursday, 17 April , 2025
15

بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز از مراکز بهداشتی درمانی دهدز

  • کد خبر : 23123
  • 28 خرداد 1394 - 3:07
بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز از مراکز بهداشتی درمانی دهدز

عصر ایذه: روز گذشته ایدنی رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به همراه مدیران و معاونین حوزه دانشگاهی از […]

عصر ایذه: روز گذشته ایدنی رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به همراه مدیران و معاونین حوزه دانشگاهی از مراکز بهداشتی درمانی دهدز بازدید کرد.

 

 

20150617014585234 (1)

 

 

به گزارش خبرنگار عصر ایذه در دهدز، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز همچنین از اورژانس جاده ای رکعت، مرکز بهداشتی ده کیان، مرکز بهداشتی درمانی شبانه روزی و ساختمان واحد درمان بستر دهدز بازدید کرد.

در ادامه این بازدید جلسه‌ای با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی اهواز و همراهان، رئیس و پرسنل مرکز بهداشتی درمانی دهدز و شورای شهر دهدز در سالن جلسات مرکز بهداشت درمان دهدز برگزار شد.

سعیدی رئیس مرکز بهداشت درمان دهدز در این جلسه ضمن خیر مقدم به حاضرین خطاب به دکتر ایدنی گفت: حضور قطعاً سبب ارتقاء سطح سلامت شهرستان و ایجاد انگیزه مضاعف و قوت قلب در بین پرسنل این مرکز بهداشتی درمانی خواهد بود، چرا که پرسنل این مرکز متوجه شدند که عملکرد و زحمات آنها توسط بالاترین مقام سلامت در استان از نزدیک مشاهده شده است.

در ادامه دکتر ایدنی در خصوص ارائه یکسان خدمات درمانی اظهار داشت: باتوجه به شعار “عدالت در سلامت و توزیع عادلانه خدمات سلامت درسطح شهر و روستا” باید همه مردم به طور یکسان و عادلانه ازخدمات سلامت بهره مند شوند.

وی اظهار کرد: بابت ارائه خدمات این مرکز بهداشت و درمانی به جمعییت تحت پوشش این مرکز باتوجه به شرایط پراکندگی جمعیت و اقلیم کوهستانی و وجود جاده های صعب العبور در این منطقه، از تلاشهای پرسنل این مرکز درمانی تشکر و قدردانی می کنم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز در پایان گفت: از هرگونه تلاش و توان در جهت رفع موانع و مشکلات این حوزه بهداشتی، درمانی دریغ نخواهم کرد.

این بازدید نیز دست آوردهایی به شرح زیر داشت:

– تامین تجهیزات کامل واحد درمان بستر

– تامین نیروی انسانی (تاجایی که قوانین و مقررات وزارتی اجازه دهد)

– پیگیری و رفع مشکل آب آشامیدنی منطقه در شورای سلامت وامنیت غذایی استان که ۶۰ درصد آب شرب به صورت خودگردان اداره می شود.

– پیگیری رفع مشکل پرداخت ماموریت های درون محدوده پرسنل

 

2011450617084218 (2)

 

گفتنی است ۲تن از کارشناسان وزارت خدمات بهداشت و درمان آموزش پزشکی به همراه کارشناس توسعه شبکه مرکز بهداشت استان خوزستان در بازدید از مراکز بهداشتی و درمانی دهدز حضور داشتند.

این تیم بازدیدکننده از ستاد و مراکز بهداشتی درمانی شبانه روزی دهدز، ملاح سادات حسینی و تیم های سلامت بازدید کردند

سپس جلسه ای درسالن جلسات مرکز بهداشتی، درمانی دهدز با حضور کارشناسان وزارت درمان و آموزش پزشکی و همراهان، رئیس مرکز بهداشتی درمانی دهدز و پرسنل این مرکز درمانی برگزار شد که طی این جلسه محورهای پایش در ۳ مرحله به شرح زیر انجام گرفت:

– اعتبارات بر پایه بیمه روستایی

– تعمیر و تجهیز واحدهای بهداشتی درمانی و اسکان پزشکان

– بسته های خدماتی پزشک خانواده که خوشبختانه بازدیدکنندگان از نحوه عملکرد برنامه بیمه روستایی درسطح شهرستان رضایت کامل داشتند.

لینک کوتاه : https://www.asreizeh.com/?p=23123

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.