محمدعلی خلیلی معاون گردشگری میراث فرهنگی خوزستان در گفت و گو با خبرنگار عصر ایذه اظهار کرد: همزمان با آغاز اجرای طرح ارزیابی ظرفیت تولید و اشتغال در ۷۳ روستای کشور، سه روستای خماط در نزدیکی چغازنبیل، لیوس در شهرستان دزفول و کهباد۲ (کولفرح) در ایذه به عنوان روستاهای هدف گردشگری استان مورد بررسی و بازدید قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه کارگاههای آموزشی و صنایع دستی را در این روستا فعال خواهیم کرد، افزود: به منظور توسعه گردشگری در روستای کولفرح در آینده نزدیک باکمک اهالی اقدام به تاسیس و راه اندازی یک شرکت تعاونی گردشگری خواهیم کرد تا بتوانیم بخشی از فعالیت ها را برون سازی کنیم.
خلیلی گفت: باتوجه به ظرفیتهای بسیار متنوع و متعدد تاریخی، باستانی، طبیعی و فرهنگی که در شهرستان ایذه و توابع آن وجود دارد، تصمیماتی از جمله کمک به راه اندازی اقامتهای بوم گردی جهت برطرف کردن کسری اسکان اقامگاه های عمومی در این شهرستان اتخاذ کرده ایم.
معاون گردشگری میراث فرهنگی خوزستان با اشاره به اینکه اقامتگاههای بوم گردی جذابیتهای زیادی برای گردشگران دارند، عنوان کرد: به روستاییانی که واجد شرایط احداث و راه اندازی اقامتگاههای بوم گردی باشند، تسهیلات کم بهره خواهیم داد.
وی در پایان اظهار داشت: در جلسه ای که با مسئولین شهرستان داشتیم، مقرر شد از ظرفیت و توانمندی مردم بومی و محلی روستا برای حفظ، نگهداری و معرفی این آثار باستانی که آثار شاخص یونسکو برای ثبت جهانی ایذه نیز هست، استفاده کنیم.
به گزارش عصر ایذه، روستای کهباد۲مرکز دهستان حومه ی شرقی از توابع شهرستان ایذه واقع در استان خوزستان است. اهالی روستای کهباد۲ تا چند سال قبل درمنطقه ای معروف به نام کولفرح که در گویش بختیاری به معنای (تنگه ی گشاده) است سکونت داشتند.
این تنگه با داشتن ۶ مجموعه از نگارکندهای دوره ی “عیلام نو” یکی از جایگاه های باستانی و دیدنی کشور به شمار می آید که پتانسیل فراوانی در جهت جذب گردشگر دارد.
اهالی منطقه کولفرح بخاطر بی آبی مجبور به مهاجرت به مکان فعلی شدند که روستای کهباد۲ شکل گرفت. فاصله ی روستای کهباد ۲ با شهرستان ایذه حدود ۴ کیلومتر است.
انتهای پیام/*